App Win10 BLT

App Windows 10 UWP (BLT)

Op deze pagina vindt u instructies om de Bluetooth® testers te besturen met een app op het nieuwe Universal Windows Platform (UWP), exclusief voor Windows 10.

De app werkt op elk Windows 10 platform. Voor het downloaden en installeren van de app gaat u naar de Microsoft Store waar, afhankelijk van uw platform, telkens de juiste app automatisch wordt geselecteerd. Houdt u er rekening mee dat Microsoft voor het daadwerkelijk installeren van een app vereist dat u een MS-account heeft, het is niet anders; beschikt u nog niet over een Microsoft-account dan kunt u deze tijdens de procedure meteen aanmaken.

De app heet OtoBLT (hiermee kunt u eventueel zoeken) en bevindt zich in de categorie “utilities & tools” in de Microsoft Store. Via OtoBLT in de Microsoft App Store wordt u in een apart tabblad naar de OtoBLT app voor het Universal Windows Platform (UWP) geleid. Huidige versie: 2.5.1

Attentie: met een link naar de Microsoft Store start Microsoft automatisch haar ‘Store App’, deze app kan uw browser geheel afdekken, maar de app kan uitgeschakeld worden.