App Android BLE

App voor Android (OtoBLE)

Op deze pagina vindt u instructies om uw lektester met Bluetooth® Low Energy interface te besturen met een app op een Andoid Smartphone of Android Tablet. De app werkt op alle Android OS platforms vanaf Android 6.0 (Marshmallow, API level 23). In de speciale software handleiding, BLEmanAndroid_NL, wordt uitgebreid beschreven hoe de app te verkrijgen en te gebruiken:

Op onderstaande afbeelding ziet u een screenshot van de app onder Android, na een ideale meting tijdens het archiveren van de curve.

De Android Bluetooth LE versie (OtoBLE) is op twee verschillende manieren te verkijgen t.w.: 

Via de Google Play Store:

Door hier te klikken wordt u voor het installeren van de app (OtoBLE) naar de Google Play Store geleid. Houd er rekening mee dat Google voor het installeren van een app vereist dat u een Google-account heeft, beschikt u niet over zo’n account dan kunt u deze tijdens de procedure aanmaken.

Via onze site:

Met de onderstaande link downloadt u rechtstreeks de Android besturingsapp als OtoBLE.apk file (om veiligheidsredenen als .zip file), dus buiten Google Play om. Unzip de file en plaats OtoBLE.apk op uw device in bv. de …/downloads directory, dubbel-click en volg de aanwijzingen om de app te installeren.