Documentatie-BLE

Documentatie Bluetooth® Low Energy

[Kies op welke wijze uw browser zgn. ‘Portable Document Files’ (PDF) behandelt: kies open in browser zodat er interactie ontstaat.]

Productblad Bluetooth® (BLE)

In dit productblad vindt u een algemene beschrijving van de nieuwste otoplatiekentester die voorzien is van een Bluetooth® Low Energy (v5.0) interface.


Gebruikershandleiding voor de BLE lektester (hardware)

Dit is de Algemene Gebruikershandleiding (NL) voor het gebruik van de lektester met Bluetooth® Low Energy (BLE) interface en geldt voor alle platforms (Windows, Android en Apple iOS). Dit document bevat tevens aanwijzingen voor het verkrijgen, installeren en het gebruik van de OtoBLE app versie voor UWP onder Windows 10.

Gebruikershandleidingen voor OtoBLE apps (software)

Windows 10. Dit is de aanvullende handleiding voor BLE Lektesters die worden bestuurd vanuit het Universal Windows Platform (UWP) onder Windows 10 OS. Deze handleiding bevat instructies m.b.t. het verkrijgen, installeren en gebruik van de OtoBLE app voor UWP

Android. Dit is de aanvullende handleiding voor BLE Lektesters die worden bestuurd met Android tablets of Andoid smartphones vanaf versie 6.0 (Marshmallow, API 23). Deze handleiding bevat instructies m.b.t. het verkrijgen, installeren en gebruik van de OtoBLE app voor Andoid.

Apple iOS. Dit is de aanvullende handleiding voor BLE lektesters die worden bestuurd met Apple IOS platforms: iPhone (vanaf model 6), iPad (vanaf model Air). Deze handleiding bevat instructies m.b.t. het verkrijgen, installeren en gebruik van de OtoBLE app voor Apple iOS.


Conformiteit