App UWP USB

App Windows 10 UWP (USB)

Op deze pagina vindt u instructies om de USB testers te besturen met een app op het nieuwe Universal Windows Platform (UWP), exclusief voor Windows 10.

De app werkt op elk Windows 10 platform. Voor het downloaden en installeren van de app gaat u naar de Microsoft Store waar, afhankelijk van uw platform, telkens de juiste app automatisch wordt geselecteerd. Houdt u er rekening mee dat Microsoft voor het daadwerkelijk installeren van een app vereist dat u een Microsoft-account heeft, het is niet anders; beschikt u nog niet over een Microsoft-account dan kunt u deze tijdens de procedure meteen aanmaken.

Onze USB app heet OtoUSB (hiermee kunt u eventueel zoeken) en bevindt zich in de categorie “utilities & tools” in de Microsoft Store. Via OtoUSB in de Microsoft App Store wordt u in een apart tabblad naar de OtoUSB app voor het Universal Windows Platform (UWP) geleid. Huidige versie: 1.5.0

Voor deze app is een (aanvullende) handleiding beschikbaar onderaan deze pagina: Handleiding UWP (USB), waarin ook de installatie wordt behandeld.

Attentie: Met een link naar de Microsoft Store start Microsoft automatisch haar ‘Store App’, deze app kan uw browser geheel afdekken, maar de app kan uitgeschakeld worden.


Handleiding UWP (USB)

Dit is de aanvullende handleiding voor USB lektesters die worden bestuurd vanuit het Universal Windows Platform (UWP) onder Windows 10 OS. Deze handleiding bevat instructies m.b.t. het verkrijgen, installeren en gebruik van de OtoUSB app voor UWP